Privatlivspolitik

Vi værner om dine personlige oplysninger, det ved vi også at du selv gør. Læs vores privatlivspolitik, for at få yderligere oplysninger om, hvordan Jammerbugt Kommune behandler og beskytter dine personlige oplysninger. Alle personlige oplysninger der gives til Jammerbugt kommune gennem vores hjemmeside og gennem andre kanaler vil blive behandlet med fortrolighed

 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personlige data. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

 

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Introduktion
Når du besøger Jammerbugt Kommunes hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet og vise dig det på den rigtige måde. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvem, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig et abonnement, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, samt øvrig brug af services der tilbydes.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding eller udfyldelse af en formular.

Sikkerhed
Jammerbugt Kommune behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Jammerbugt Kommune videregiver ikke dine personoplysninger som navn og e-mail m.v.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: webmaster@jammerbugt.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Jammerbugt Kommune
Toftevej 43
9440 Aabybro 
Tlf.: 7257 7777
Mail: raadhus@jammerbugt.dk

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række oplysninger. Det sker fx ved almindelig tilgang til oplysninger, eller når du indtaster informationer ved brug af vores services.

Formål

Jammerbugt Kommune behandler dine oplysninger i forbindelse med vores virke som offentlig myndighed og de opgaver som vi har fået pålagt og er retsligt forpligtet til at udføre.

Periode for opbevaring

Dine oplysninger opbevares kun i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen. Vi sletter oplysningerne, så snart de ikke er nødvendige mere. Det er ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes, da dette afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for behandlingen.

Behandlingssikkerhed

Vi har implementeret en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der skal hjælpe med at sikre, at dine personlige data er beskyttet hos os. Dette indebærer beskyttelse mod, at dine oplysninger på utilsigtet eller uautoriseret vis går tabt, bliver slettet, offentliggjort, ændret eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver kun dine personlige oplysninger i forbindelse med vores virke som offentlig myndighed og som en del af din sagsbehandling, eksempelvis hvis vi er forpligtet til at samarbejde med andre myndigheder som led i sagsbehandling.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Dine rettigheder

Du har ret til at bede om indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse imod, at dine oplysninger behandles eller bede om at begrænse behandlingen af dine oplysninger. Hvis dine oplysninger er ukorrekte eller misvisende, kan du bede om at få dem rettet eller slettet. Såfremt du har givet samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Henvendelse herom skal ske til Jammerbugt Kommune, du finder vores kontaktoplysninger her. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Indberet brud på datasikkerhed

Hvis du som borger eller virksomhed, oplever at der sker brud på datasikkerhed ift. Data som Jammerbugt Kommune indsamler og håndterer, kan du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver (DPO) Karina Søndergaard, HjulmandKaptain, ved at trykke på nedenstående link:

Postkasse for virksomheder

Postkasse for borgere

OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.

Ansatte i Jammerbugt Kommune

Behandling af personoplysninger ved ansættelse hos Jammerbugt Kommune
Jammerbugt Kommune har som dataansvarlig pligt til at oplyse ansatte om kommunens behandling af personoplysninger, som kan forekomme i forbindelse med en ansættelse.
Det er ikke alle de oplistede, der vil være relevante for alle ansatte i deres ansættelsesforhold.

Klik på linket for at se hele teksten.

Læs mere om: Jammerbugt Kommune kan som arbejdsgiver indsamle og behandle følgende oplysninger

Læs mere om: Formålet med at indsamle og behandle oplysningerne

Læs mere om: Personoplysninger kan blive videregivet til og delt med andre myndigheder eller organisationer,
                      der har et lovmæssigt krav på at modtage oplysningerne

Behandlingsgrundlag/hjemmelsgrundlag

  • Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, b, c, d og e
  • Databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a, b, c, e og f
  • Databeskyttelseslovens § 8, § 11, stk. 1 og § 12

Tidsrum for opbevaring
Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du er ansat ved Jammerbugt kommune. Efter endt ansættelse opbevares dine oplysninger i yderligere 5 år, hvorefter de overføres til arkiv.


Rettelse af forkerte oplysninger
Hvis det viser sig, at Jammerbugt Kommune som arbejdsgiver har registreret forkerte oplysninger om dig i forbindelse med din ansættelse, vil disse blive rettet eller slettet, når kommunen bliver opmærksom på fejlen. Hvis du bestrider rigtigheden af de registrerede oplysninger, har du mulighed for samtidig at anmode om, at Jammerbugt Kommune begrænser behandlingen af de omstridte oplysninger, indtil det er fastslået, om oplysningerne er korrekte. Du kan henvende dig på denne sikre mail til Jammerbugt Kommune sikkerpost@jammerbugt.dk.


Øvrigt
Hvis du ønsker at klage over Jammerbugt Kommunes behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at sende en klage til Datatilsynet.
Har du spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger og om udøvelse af dine rettigheder i henhold til databeskyttelsesforordningen, kan du kontakte Jammerbugt Kommunes databeskyttelsesrådgiver.