Skoletjeneste og affaldsformidlingVi elsker at tale om affald, genbrug og genanvendelse! Vil I have besøg af os på skolen, i boligforeningen, på villavejen eller en anden forsamling, kommer vi og taler om det, der interesserer jer. Det koster ingenting, og vi lover, at I bliver klogere. Kontakt plh@jammerbugt.dk

Vi vil møde dig - der hvor du er

Vil din villavej være landsbyens bedste til affaldssortering? Skal din spejdergruppe have tema om affald? Eller har din boligforening brug for en snak om affald og genbrug? Vi kommer gerne på besøg og taler om de affaldsemner, der fylder hos jer. 

Besøg kommunens genbrugspladser

På alle kommunens genbrugspladser tilbyder vi grupperundvisninger, hvor vi taler om de forskellige typer affald, og hvad der sker med det, når det bliver afleveret på genbrugspladsen.

Skoletjeneste

Din klasse kan få besøg af skraldekaravanen - en bil fuld af skraldehistorier, sorteringsspil og viden om affald og genbrug. Vi tilbyder undervisning til alle klassetrin fra 0. klasse til ungdomsuddannelserne, og forløbet kan tilpasses de emner, klassen arbejder med.

Affaldsundervisning kan supplere undervisningen i for eksempel fysik/kemi, samfundsfag, biologi, historie,
geografi, eller sågar billedkunst eller madkundskab.

Vi kan for eksempel tale om materialer, cirkulær økonomi, genbrug, genanvendelse, affaldshierarkiet, hverdagsskrald, affald i naturen, affaldsforebyggelse, madspild eller mikroplast. 

Skoleklasser og andre grupper er også velkomne på kommunens genbrugspladser, hvor vi tilbyder rundvisninger. 

Til højre kan du finde undervisningsmaterialer om affald. 

Undervisnings-materialer om affald

Samlet oversigt 2017

Børnehaver

Indskoling

Mellemtrin